HLR-Kurser

Vi erbjuder ditt företag en unik HLR (Hjärt Lung Räddning) kurs som är Svenska HLR-rådet utbildn ing för hela Sverige. Vi har godkända HLR instruktörer som utbildar helt efter den utbildning Svenska HLR rådet rekommenderar. Det som gör Krakans HLR kurser unika är att utbildningen blandas med goda råd och ovärderlig tips som han fått från sina 35 år som brandman, ambulansman och olycksutredare.

Vi erbjuder ditt företag en unik HLR (Hjärt Lung Räddning) kurs som är Svenska HLR-rådet utbildning för hela Sverige. Vi har godkända HLR instruktörer som utbildar helt efter den utbildning Svenska HLR rådet rekommenderar. Det som gör Krakans HLR kurser unika är att utbildningen blandas med goda råd och ovärderlig tips som han fått från sina 35 år som brandman, ambulansman och olycksutredare.

I vår unika HLR-kurs skall alla kursdeltagarna känna sig fullkomlig trygga under men också efter kursen med att kunna Rädda liv med de kunskaper de fått. Vi erbjuder också våra kunder kostnadsfria spontana repetitionsövningar som är ”hemliga” där vi följer upp resultatet på vår kurs. 

 

 

Under november 2014 har vi på Munkhusets dagliga verksamhet vid 3 tillfällen haft utbildning i hjärt o lungräddning. Ledare för utbildningen har varit Krakan. Det har varit en bra, rolig och mycket lärorik utbildning som trots ett allvarligt innehåll varit fullt med skratt och dråpliga inslag. Jämfört med en massa annan fortbildning man deltagit genom årens lopp har detta varit konkret, förståeligt och något som har varit viktigt att lära sig. Vi har varit 12 medarbetare som deltagit i utbildningen och som alla varit positiva till kunskapen.   Jag kan varmt rekommendera HLR-utbildningen men Krakan som utbildningsledare. Mats Månsson , verksamhetschef Munkhusets dagliga verksamhet.verksamhetschef Munkhusets dagliga verksamhet.