Krakans unika Brandkurser 

Nytt för det nya året 2016 är att Krakan erbjuder brandkurser för  HBV-hem och Personliga assistenter samt de människor de hjälper i deras eget boende.
Det är kortare kurser där Janne Krakan kommer ut till HBV-hem men också i hemmet hos människor men någon form av fuktionsnedsättning tillsammans med deras personliga assistenter.
Kurserna är både teoretiska och praktiska samt alltid tid för lite kaffe med gott dopp och lite gott "prat" Tillsammans. Med sin långa erfarenhet på Räddningstjänsten kan Janne Krakan dela med sig av dessa men framför allt komma med råd och tips om vad som kan hända och hur man skall agera före och under men också efter branden, som vi hoppas inte händer.

Två kurser har genomförts och blivit mycket uppskattade , en på HBV-boende för ensamkommande flyktingungdomar samt en för personliga assistenter samt deras "brukare". Det är företaget Livsanda i Göteborg som driver flera HBV-hem samt stor verksamhet med Personliga assistenter på ett mycket bra sätt och med stort "hjärta".
För Janne Krakan är det mycket viktigt att de som köper hans tjänster har mycket bra verksamhet samt en bra "stabil" värdegrund och det har Livsanda AB.